TROS

Hilversum, 01-03-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@ppsport
Uitzending zaterdag 3 maart
Z@PP op Nederland 3 - 8.40 uur

OPVOLGSTER IREEN WÜRST IN Z@PPSPORT

Presentator Ron Boszhard is op bezoek bij breakdancers van dansschool Jeremo uit Zoetermeer. En wat zit er allemaal in Z@PPSPORT?

REPO: NK INDOOR SCHAATSEN ALLROUND
Z@PPSPORT volgt vandaag de 13-jarige Mandy Groot. Ze schaatst sinds haar achtste en is een groot talent. Mandy doet voor de eerste keer mee aan het NK Indoor Schaatsen allround. Laat ze zien dat ze de opvolgster van Ireen Wüst kan worden?

BATTLE: ROEIEN
Wie zijn de beste roeiers: jongens of meiden? Twee teams van drie stoere boys en drie girls met power gaan een strijd met elkaar aan op het water. Onder aanvoering van Ron en Angela Esajas krijgen ze eerst een training van roeitoppers Sjoerd Hamburger en Renske van der Gaag.


1-(T)WEETJE
Ron heeft dit keer een supervlug interview met de snelste man van België: Stefan Everts, die maar liefst tien keer wereldkampioen motorcross werd!

MOVE
Brahim laat je een voetbalmove zien: De Opwipper!

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 4 maart
Z@PP op Nederland 3 - 9.40 uur

RICHARD KRAJICEK IN Z@PPSPORT!

Korfbalvereniging De Meervogels verwelkomt Ron Boszhard in Zoetermeer. Wat gaat hij vandaag in Z@PPSPORT beleven?

HELLUP!
Demi Corstjens is 10 jaar en doet aan Freestyle moguls/buckels. Bij deze sport moet je zo snel mogelijk een piste afdalen. Je gaat dan over allerlei hobbels (buckels heten die) en twee schansjes. Bij deze sport komt een speciale techniek kijken, Demi wil die graag verbeteren. Jeffrey Bignell heeft als freestyle skiër al vele nationale titels binnengesleept. Hij gaat de techniek van Demi bijslijpen.

RON REGELT 't!
De 13-jarige Erwin Bruin is helemaal gek van tennis. En hij heeft een grote droom: sportjournalist worden. Ron wil die droom uit laten komen tijdens het ABN AMRO toernooi. Maar keurt toernooi-directeur Richard Krajicek dat wel goed? En kan Erwin dan in de huid kruipen van Mart Smeets?

PORTRET
Daisy Wouters is 9 jaar en zit al drie jaar op een sport waar ze een belangrijke taak heeft! Raad op welke sport ze zit, daarna vertelt ze jou er alles over!