ID&T


Laatste even info Trance Energy

Trance Energy 2007 komt eraan!

Aanstaande zaterdag 3 maart is het dan eindelijk zover: uit alle windstreken komt een internationaal publiek samen voor het grootste trance-evenement ter wereld: Trance Energy 2007, in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het achtjarige jubileum van Trance Energy belooft een geweldig feest te worden, dat de fabuleuze editie van vorig jaar nog lijkt te gaan overtreffen. Niet alleen dankzij de spectaculaire show met de nieuwste licht- en lastertechnieken, maar ook door de muziek op vier podia, met toppers als Paul Oakenfold, Markus Schulz, Marcel Woods en Johan Gielen (mainstage). De clubstage is net als vorig jaar het domein van dj Jean, met verder onder andere Randy Katana, Jochen Miller, Rank 1 en de nieuwe Russische belofte Bobina. Dan is er een hardstage met acts als Talla2XLC, Yves de Ruyter, Bas & Ram en Scot Project. De Futurestage tenslotte is het domein van artiesten als Joop (maker van het Trance Energy 2007-anthem), Mark Norman, Gareth Emery en Ronald van Gelderen, die een live-show zal geven met onder andere zijn recente hits Realize en This way. Mocht je alvast in de stemming willen komen, check dan de nieuwste interviews op www.trance-energy.nl.

Download hier de timetable.


- Check voor treintijden naar en van Utrecht CS : www.ns.nl
- Parkeren volg P1/P2/P4

- Drink en eetmunten kunnen worden betaald met een pinpas.
- Er zijn lockerboxen aanwezig in de Jaarbeurs.
- Bij de ingang wordt gecontroleerd. Harddrugs, maar ook softdrugs zijn niet toegestaan. Dit is beleid dat is opgelegd door politie en justitie.

- Identificatie is verplicht. Houd er rekening mee dat hiernaar gevraagd kan worden.

Aanstaande zaterdag wordt naast de unieke Trance Energy kleding collectie ook de dubbel cd Trance Energy 2007 verkocht!

Tenslotte: Trance Energy wordt een geweldig feest, waar zon 30-duizend bezoekers samen een nacht lang feesten, en na afloop samen naar huis gaan. Dus let een beetje op elkaar. En maak er een onvergetelijke nacht van!

Naam: Trance Energy
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Datum: 3 maart 2007
Organisatie: ID&T Trance Energy BV
Tijden 21.00 - 07.00 uur
Tickets: 35,- euro (ex. Fee)
Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.ticketonline.nl, alle Ticketbox outlets en Free Record Shops.
Reserveringslijn: 0900-300 6000 (45 cpm)
Leeftijd: 18 jaar +

PREPARE TO DANCE

Geplaatst op: 02-03-2007