Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JE ZIET VOOR VERTREK AL MEER MET SUMMUM REIZEN

3 MAART:

SUMMUM INFORMATIEDAG IN BONNEFANTENMUSEUM MAASTRICHT

Amsterdam, februari 2007 - Summum Reizen is aanbieder van ruim 50 veelzijdige en comfortabele groepsreizen met bestemmingen over heel de wereld. Op zaterdag 3 maart organiseert Summum een informatiedag in het sfeervolle Bonnefantenmuseum. Hier krijg je professioneel advies over alle reizen uit het pakket van Summum. Er zijn presentaties van veertien Summum reizen, er liggen fotoboeken ter inzage en de landendeskundigen en reisbegeleiders geven toelichting, advies en antwoord op al je vragen. Is het kraanwater in Sri Lanka drinkbaar? Welke valuta neem je mee naar Argentinië? In welk land maak je de meeste kans de 'big five' tegen te komen op safari? Deelnemers aan de informatiedag kunnen tegen gereduceerd tarief een bezoek brengen aan het Bonnefantenmuseum.

Bonnefantenmuseum
Aan de oever van de Maas staat het in 1995 gerealiseerde Bonnefantenmuseum. Het door de Italiaanse architect Aldo Rossi ontworpen gebouw met de opvallende koepeltoren, heeft een bijzondere sfeer mede door het vele daglicht en het gebruik van natuurlijke materialen. Bij binnenkomst valt meteen de 35 meter lange houten trap op, die de bezoekers naar de verschillende vleugels en verdiepingen van het symmetrische gebouw leidt. Wilt u op zaterdag 3 maart ook nog een bezoek brengen aan het Bonnefantenmuseum? Summum heeft een speciaal tarief geregeld voor de bezoekers aan de informatiedag: in plaats van E 7,50 betaalt u slechts E 3,75!


Deelname is gratis

Deelname aan de informatiedagen van Summum is gratis. In het Bonnefantenmuseum staan er van 10.00 tot 17.30 uur presentaties over Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, China, Marokko, China/Tibet/Nepal, Mexico/Guatemala, Cuba, Vietnam, Argentinië/Patagonië, Zuid-Afrika/Namibië/Botswana/Zimbabwe, Sri Lanka en Peru op het programma. Het enige dat je hoeft te doen is aanmelden via www.summum.nl.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Je ziet meer met Summum Reizen. Zie ook www.summum.nl.