ANP Pers Support

function CreatePopup(url, width, height)
{
window.open(url, 'ANP_Pers_support', 'scrollbars=yes,status=no,resizable=no,width=' + width + ',height=' + height); }

Uitgebreid zoeken

SVR- vakantiebeurs: Zoek uw eigen kampeerboer en -boerin uit

22.02.2007 / 14:04 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Stichting vrije recreatie

Stichting vrije recreatie

http://www.svr.nl/

Zoek uw eigen kampeerboer en -boerin uit op de SVR-Vakantiebeurs 2007 zaterdag 3 maart in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch

Met het zachte weer van de winter nog maar net achter de rug, voelt menigeen de vakantiekriebels de kop opsteken. Eerder dan in andere jaren, worden er nu al volop vakantieplannen gesmeed. Voor hen die nog geen plannen hebben, is de kop boven dit artikel wellicht een goede tip.

Ook in 2007 bieden tweeduizend kampeerboeren in binnen- en buitenland - verenigd in de Stichting Vrije Recreatie, SVR - iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Zowel voor gezinnen met kinderen als voor vijftigplussers heeft kamperen bij de boer veel te bieden. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils.

Kinderen vinden het prachtig als zij de koeien uit de wei mogen halen of een ritje op een pony kunnen maken; hun dromen worden helemaal waar. Maar ook voor gezinnen zonder kinderen worden dromen werkelijkheid, want een vakantie bij de boer is 'genieten van de rust en de ruimte voor een betaalbare prijs.'

één prijs, gedurende het hele jaar
De SVR maakt een geweldige groei door en telt inmiddels 150.000 donateurgezinnen (zeg maar gerust een half miljoen recreanten). Donateurs (tien euro per gezin per jaar) kunnen in Nederland terecht op 1200 kleinschalige campings en in overig Europa op ongeveer 800 campings, die zich houden aan de SVR-richtlijnen aangaande milieu, hygiëne, tarieven enz.
Belangrijk daarbij is, dat SVR-campings in het hoogseizoen dezelfde tarieven hanteren als daarbuiten. Afhankelijk van streek of land variëren de richtprijzen voor een kamperend donateurechtpaar met camper of caravan/gezinstent en auto, incl. milieu-kosten en gebruik van stroom, tussen de tien en vijftien euro per overnachting.

voor een goede indruk (en gratis vakantie?) naar de Brabanthallen Om een goede indruk te krijgen van het fenomeen 'kamperen bij de boer' kunnen belangstellenden terecht op deze unieke Vakantiebeurs in Den Bosch, zaterdag 3 maart van 10 tot 16 uur in de Brabanthallen.
Op deze beurs kunnen recreanten, bij ruim 300 stands met gastvrije boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland, daadwerkelijk 'hun eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken'.

Als voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden gastvrijheid van de SVR-boer en
-boerin maakt iedereen kans op een van de vele gratis vakanties en kampeer-attributen, die door de standhouders beschikbaar worden gesteld.

Wilt u zich liever eerst thuis oriënteren?
Dat kan: www.svr.nl. of bel naar 0183-35.27.41.
Maar kom zéker naar deze Vakantiebeurs: grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.