TROS

Hilversum, 28-02-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 3 maart
Radio 2 - 16.00 uur

EEN UUR LANG ILSE DELANGE

Zaterdag 3 maart is Ilse DeLange met haar band een uur lang te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ. Haar laatste cd 'The Great Escape' is een groot succes en als nooit tevoren durft ze zich emotioneel te geven, zonder enige terughoudendheid, in dertien songs.

Verder te gast in TROS MUZIEKCAFÉ:


-Bennie Jolink. "Opa, Vertel Es" heet het nieuwe solo-album van Bennie Jolink. De Normaal-voorman zingt hier op eigenzinnige wijze zijn persoonlijke blues. Het resultaat is een intiem en puur 'bluesy' album, waarbij de omfloerste, zangerige stem in Achterhoeks dialect helemaal tot zijn recht komt.


-Vienna Teng is een in Amerika geboren singer/songwriter van Taiwanese afkomst die met "Warm Strangers" debuteerde in Europa. Vienna Teng maakt muziek die voor een groot deel leunt op haar prachtige piano-spel en haar fantastische stem. Haar muziek is melodieus, ingetogen, romantisch en toegankelijk.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl