Partij van de Arbeid

PvdA-Voorlichting

Den Haag, 1 maart 2007

PvdA wil snel resultaat aanpak achterstandswijken

Wouter Bos en Ella Vogelaar gasten Roodshow

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 7 maart, doet de PvdA Roodshow diverse provincies aan. Zaterdag 3 maart is Utrecht aan de beurt. Ella Vogelaar en Wouter Bos zullen in deze provincie hun eerste publieke optreden als minister voor respectievelijk Wonen, Wijken en Integratie en Financiën hebben. Tijdens de PvdA Roodshow in Utrecht zullen de kersverse ministers de ambities van het kabinet toelichten.

Tijdens het politiek café in Utrecht zullen tal van PvdA-politici hun opwachting maken. De middag begint met het voorstellen van de provinciale lijsttrekker Wim Bos en Eerste Kamerlid Frans Leijnse. Zij zullen vertellen over het belang van een sterke PvdA zowel in de Provinciale Staten als in de Eerste Kamer.

Na een column van Maarten van Rossem, volgt een gesprek over wonen, integratie en achterstandswijken met de ministers Wouter Bos en Ella Vogelaar en PvdA Tweede Kamerlid Hans Spekman. Wat zijn de ambities van dit kabinet op deze terreinen? Partijvoorzitter Michiel van Hulten zal de middag op gepaste wijze afsluiten.


---
Roodshow in de provincie Utrecht, zaterdag 3 maart. Locatie: Hofman, Janskerkhof 17a in Utrecht. Vanaf 12.00 tot 13.30 uur.