Socialistische Partij Rotterdam

SP exposeert winnende huisstijl in Museumnacht

01-03-2007 * In de museumnacht op zaterdag 3 maart presenteert de SP net als vorig jaar haar eigen expositie. In een tent bij het Chabotmuseum, tegenover het Boijmans, wordt vanaf 20.00 de nieuwe SP-huisstijl geëxposeerd, met een presentatie, de SP-ligfiets, de Thonik design-SoePkommen en nog veel meer materiaal. SP-Kamerlid Hans van Leeuwen, woordvoerder voor kunst en cultuur, is aanwezig om vragen van museumnachtbezoekers te beantwoorden.

De SP-huisstijl en -campagne is ontworpen door ontwerpbureau Thonik en won als eerste politieke campagne ooit vorig jaar de Nederlandse Designprijs.

Bovendien riepen de bezoekers van de Museumnacht vorig jaar het affiche van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen met een ruime meerderheid van 32 procent tot het beste affiche uit.

Met de expositietent, verwarming en SoeP biedt de SP bezoekers van de museumnacht een warme plaats aan om even op adem te komen tussen de museumbezoeken door. Tegelijkertijd kunnen bezoekers informatie krijgen, in Thonic-stijl, over de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 7 maart.

Bezoekers kunnen met Tweede-Kamerlid Hans van Leeuwen verder in gesprek over kunst, cultuur en de SP.