PvdA Rotterdam


3 maart milieudag!

Vr 2 Mrt 2007 - PvdA Zuid-Holland

Zaterdag 3 maart staat in het teken van het milieu en de milieuproblemen in Rotterdam. 's Ochtends vaart de PvdA met de waterbus van Rotterdam naar Dordrecht en terug en 's middags is er een debat waarin het milieu centraal staat.

Varen van Rotterdam naar Dordrecht en terug
In de ochtend vaart lijsttrekker van de PvdA Zuid-Holland Martin Huls met de Rotterdamse kandidaat-Statenleden per waterbus van Rotterdam naar Dordrecht en terug. Ze vertrekken om 10.00 uur en zijn rond 12.00 uur terug in Rotterdam.

Milieu staat voor de PvdA hoog op de agenda. En helemaal in Rotterdam, waar we haast stikken in de slechte lucht en tussen de huizen haast geen boom meer zien. De provincie moet dus snel iets doen. Maar wat? Eén van de oplossingen is meer en beter openbaar vervoer. Tijdens de vaartocht met de waterbus van Rotterdam naar Dordrecht en terug vertelt Martin Huls hoe OV over water kan bijdragen aan een groene provincie. Kandidaat-statenlid Iris Meerts zal de meevarenden op ludieke wijze informeren over het belang van de provincie.

Milieudebat in Rotterdam
's Middags is er een debat waarbij het milieu centraal staat. Aanwezig zijn:
Martin Huls, lijsttrekker van de PvdA in de provincie Zuid-Holland Claus Verbrugge, milieuwoordvoerder van de PvdA in de Rotterdamse gemeenteraad
Max van den Berg, delegatieleider van de PvdA-fractie in het Europees Parlement
Het debat staat onder leiding van Liesbeth van der Kruit, fractiedirecteur van de Rotterdamse PvdA-fractie

Het debat begint om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Het wordt gehouden in Marktrestaurant `t Gemaal, Pretorialaan 141, 3072 EL Rotterdam.
Dit gemaal zorgt ervoor dat we in Rotterdam Zuid droge voeten houden.

PvdA Zuid-Holland: provincie moet groen, sterk en sociaal!