PROMOCER start met webpromotie

Ben je fan van rockmuziek in de breedste zin van het woord, surf dan snel naar www.promocer.nl

DRONRIJP, 20070303 -- PromoceR gaat namelijk wegens de enorme belangstelling en het grote aantal aanmeldingen zijn promotieactiviteiten uitbreiden met webpromotie. Er worden iedere maand vijf bands geselecteerd die een maand lang extra aandacht krijgen op de website van PromoceR.


Naast de diverse bandgegevens is er ook één track van elke band te beluisteren. Bezoekers van de website bepalen d.m.v. een poll welke band "Maandwinnaar" wordt. De band die uiteindelijk de meeste stemmen heeft binnen gehaald, zal definitief op de website worden gepromoot. Tevens zal deze band worden opgenomen in de nieuwsbrief van PromoceR, waarvoor inmiddels veel mensen zich hebben aangemeld.

Ben je een liefhebber van rockmuziek in de breedste zin van het woord, kijk dan op de website en stem elke maand op je favoriete band.

Speel je in een band en wil je in aanmerking komen voor de verzamel-cd "Nederland Rockt" of de webpromotie? Surf dan snel naar www.promocer.nl en stuur je muziek naar het postadres, zodat jullie muziek kan worden beoordeeld.

Website: www.promocer.nl
E-mail: info@promocer.nl




Ingezonden persbericht