Politie Zeeland


---


O-633-2007 Rijden onder invloed, Waarde
Vrijdagavond rond 19.50 uur heeft de politie, op parkeerplaats de Voetpomp aan de Rijksweg A58 bij Waarde, een 62-jarige automobilist uit Aarle Rixtel gecontroleerd op het rijden onder invloed.
De agenten kregen, toen ze op de parkeerplaats stopten, een sleutelbos van een onbekend gebleven vrachtwagenchauffeur. Hij vertelde dat hij de sleutels van een dronken automobilist had afgepakt nadat deze gevallen was.
Op de parkeerstrook troffen de agenten de automobilist in zijn voertuig aan met een hoofdwond. Hoe de man aan de hoofdwond kwam wist hij niet.
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,6 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-634-2007 Aanrijding in Tholen
Vrijdagavond rond 23.55 uur vond er op de Nieuwe Postweg in Tholen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Nieuwe Postweg komende uit de richting van Halsteren.
Voor de verkeerslichten bij de afslag met de Oesterdam remde hij af. Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Tholen, die achter hem reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
Door de klap schoof de auto van de 22-jarige man over de kruising. De 44-jarige man werd door ambulancepersoneel onderzocht in verband met nek- en hoofdklachten. De man is, op eigen verzoek, niet overgebracht naar het ziekenhuis.

W-635-2007 12-jarige jongen van kieper gevallen, Arnemuiden
Zaterdagmiddag rond 14.00 uur is een 12-jarige jongen uit de gemeente Goes, aan de Langeweg in Arnemuiden, van een kieper gevallen.
De jongen zat achterop een kieper, die geladen was met bouwafval. De jongen probeerde enkele houten platen, die van de kieper af dreigden te waaien, tegen te houden. Hierbij viel hij zelf van de kieper en bleef buiten bewustzijn op de weg liggen.
De jongen is per traumahelikopter overgebracht naar het Sofia kinderziekenhuis in Rotterdam.

---- --