Provincie Limburg

Succesvol Open Huis Gouvernement (PS 06/07)

Ruim 4.500 bezoekers waren vandaag aanwezig tijdens het Open Huis van de Provincie Limburg in het Gouvernement aan de Maas in Maastricht. 2.300 bezoekers maakten gebruik van het gratis busvervoer naar het provinciehuis. Dit Open Huis werd georganiseerd in het kader van de campagne Ik Kies Voor Limburg, gericht op de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart a.s.

Presentaties
In de vorm van 39 verschillende presentaties werd een beeld gegeven van wat de Provincie, én de aan de Provincie gelieerde instellingen doen.

Politieke markt
Op de politieke markt en tijdens de politieke debatten konden de bezoekers kennismaken met de programmas, meningen en standpunten van de partijen die op 7 maart a.s. meedoen aan de verkiezingen. Deze debatten zijn opgenomen door L1 Radio en TV en worden op zondag 4 en maandag 5 maart a.s. uitgezonden.

Entertainment
Gedurende het hele Open Huis was er entertainment. Er waren optredens van de jubilerende Kinjerkroam, de jeugdgroep Rockbottom, Ger Bertholet en de Tent van Emil met een sprankelende presentatie van jeugdig talent van Limburgse bodem.

3-3-2007 18:43