Kom naar het Speeddate Event!

Eindhoven, 03-02-2007 o Op zaterdag 3 maart 2007 houdt politie Brabant Zuid-Oost een Speeddate Event. Heb je interesse in een baan bij de politie en wil je snel weten of het iets voor je is

Meld je dan nu aan door je CV met motivatie te mailen aan speeddate@brabant-zo-politie.nl
Doe dat wel snel! Er zijn maar 80 speeddates beschikbaar!

Aanmelden nodig
Na ontvangst van je motivatie en CV ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor een speeddate. Je wordt ingepland voor een ultra-kort kennismakingsgesprek (de speeddate) van een kwartier met iemand van het team Personeelsvoorziening.

Tijdens deze speeddate wordt kort jouw CV doorgenomen en krijg je te horen of en voor welke functie hij of zij het beste in aanmerking komt. Daarna volgt de normale selectieprocedure.

Mini-informatiemarkt
Het speeddate evenement wordt gehouden op het politiebureau van Eindhoven Gestel-Stratum op de Aalsterweg. Daar is ook een mini-informatiemarkt over werken en leren bij de politie en kunnen de kandidaten met aspiranten uit de verschillende opleidingsniveaus en reeds ervaren agenten in gesprek gaan over de politieopleiding en het veelzijdige werk als politieagent.

Carrière bij de politie
Wil je mensen helpen, dáár zijn waar de actie is én samen met een team van collegas voor een veiliger Nederland zorgen? Dan is werken bij de politie vast iets voor jou. Voor meer informatie over een baan bij de politie kijk op www.kombijdepolitie.nl. Kun je niet komen op zaterdag 3 maart? Geen nood, stuur je sollicitatie in via de site. Je komt dan in het reguliere selectietraject terecht.

Wie zoeken we?
Politie Brabant Zuid-Oost zoekt vrouwen en mannen vanaf 17,5 jaar die gemotiveerd, gezond & fit zijn en een afgeronde (of in juni af te ronden) VMBO, HAVO of VWO opleiding hebben.

Snel insturen van een motivatie met CV is belangrijk, er kunnen die dag maximaal 80 kandidaten speeddaten! Surf voor de eisen & meer info over een carrière bij de politie naar www.kombijdepolitie.nl