Ingezonden persbericht


Euro-Art op Voorjaarsbeurs 2007 Publicatiedatum: 12-02-2007

Euro-Art op Voorjaarsbeurs Trade Mart

Internationale kunst in het teken van verdraagzaamheid

Expozaal, stand nr. 109

Utrecht, februari 2007 - Van 4 t/m 7 maart vindt in Trade Mart Utrecht de Voorjaarsbeurs plaats. Ruim 15.000 inkopers laten zich dan inspireren door de nieuwste kleuren, trends en collecties. Ruim 600 exposanten, waaronder enkele gastexposanten, presenteren op zeven etages hun complete, meest actuele productaanbod. Ook voor Euro-Art is deelnemen aan een buitenlandse beurs zoals de Voorjaarsbeurs in Utrecht, een unieke gelegenheid tot verruiming van de vertrouwde leefwereld. Zij roepen dan ook alle exposanten en bezoekers op om zich meer bewust te worden van diversiteit en tolerantie bij het zakendoen van alledag en op het terrein van de economie. U kunt op de stand als het ware komen 'proeven' van verschillende culturen en zelf zien hoe er wordt gecommuniceerd met kunst.

In alle sectoren van het handel drijven gaat, internationaal zakendoen, gepaard met communicatie tussen verschillende culturen. Managers van dynamische bedrijven weten deze typische verschillen in cultuur te waarderen. Ze zien in het buitenland naast andere bedrijfsnormen, religie en kleur vooral evenwaardige handelspartners. Respect en verdraagzaamheid is een vanzelfsprekende zaak in het internationale bedrijfsleven. Het is die openheid en grensoverschrijdende communicatie die we moeten delen met jonge starters.

Het is zeker even belangrijk om deze visie ook duidelijk te vertalen naar de persoonlijke leefwereld van opgroeiende kinderen. Tieners die reeds op jonge leeftijd geconfronteerd worden met een multiculturele samenleving, staan veel meer open voor grensoverschrijdende communicatie. Zij leggen hiermee de basis voor een stabielere toekomst. En dat is een belangrijke stap naar een betere wereld.

Binnen het bedrijf Euro-Art is het niet alleen de gesproken taal die voor de communicatie zorgt. Net zoals muziek is ook 'Kunst' een medium dat universeel is en door iedereen vlot begrepen wordt. Euro-Art vertaalde deze boodschap in innovatieve wanddecoratie en stijlvolle klassieke inlijstingen. En hoopt op deze manier te kunnen meewerken aan een 'mooiere' samenleving. De lijsten en prenten collectie van Euro-Art bevat ook dit voorjaar, naast het klassiekere genre, ook heel wat multiculturele onderwerpen, in zowel trendy als tijdloze uitvoeringen.

Ook voor Euro-Art is deelnemen aan een buitenlandse beurs zoals de Voorjaarsbeurs in Utrecht, een unieke gelegenheid tot verruiming van de vertrouwde leefwereld. U kunt op de stand als het ware komen 'proeven' van verschillende culturen en zelf zien hoe er wordt gecommuniceerd met kunst. U vindt ons in de Expozaal op stand nr. 109.

Euro-Art hoopt ook in 2007 op een artistieke manier het thema 'respect & verdraagzaamheid' door te geven aan haar klanten.

Graag tot ziens op de Voorjaarsbeurs!
www.euroart.be

Voorjaarsbeurs Trade Mart Utrecht
-Wanneer: 4 t/m 7 maart 2007
-Waar: Beatrixgebouw van de Jaarbeurs te Utrecht
-Vakbeurs voor detaillisten
-6 verdiepingen met 700 vaste exposanten, waaronder gastexposanten -Dagelijks: Surprising Trend show, TOP 100, workshop kado inpakken, workshop budget binnenhuisadvies en het Jong Ondernemen Paviljoen -Kijk voor meer informatie en gratis toegang op www.trademart.nl


---