AutoRai

Daihatsu steunt WNF-Schminkevenement

(3/1/2007)
Daihatsu steunt als sponsor de 2^e Schminkrecordpoging van het Wereld Natuur Fonds (WNF). Dit evenement, waarbij in slechts 4 uur tijd ongeveer 1.100 kindergezichten geschminkt zullen worden, vindt plaats op zondag 4 maart in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Daihatsu draagt het WNF een warm hart toe en voelt zich vanwege de inspanningen voor de natuur met de organisatie verbonden. Tijdens het evenement zullen de zuinige Cuore en de 1.0 literversie van de Sirion 2 in het park tentoongesteld worden. Deze twee autoâs staan, in hun eigen klasse, op nummer 1 en 2 in de âFrisse Wielen Top 10â.

Frisse Wielen
De Frisse Wielen Top 10 is samengesteld door de samenwerkende organisaties Wereld Natuur Fonds (WNF), de ANWB en Stichting Natuur en Milieu. De organisaties zijn van mening dat iedere automobilist iets kan doen aan het tegengaan van klimaatverandering door bewust voor een energiezuinige auto te kiezen. De Frisse Wielen Top 10 bestaat uit autoâs die minder CO uitstoten. Met de keuze voor een auto uit de Frisse Wielen Top 10 is de automobilist zuiniger op onze natuur.