Lancering uniek concept: ICTMakelaars.nl


UTRECHT, 20070304 -- Nederland heeft naar schatting 5000 bedrijven die websites kunnen maken. Voor de consument is het vrijwel onmogelijk hieruit een goed gefundeerde keuze te maken. Om deze consumenten te ondersteunen in het maken van de juiste keuze, is ICTmakelaars.nl bedacht.-

De ICT-Makelaar adviseert en begeleidt het gehele traject van keuze tot implementatie van een website. Deze dienst is voor de consument geheel gratis.
Het concept van ICTMakelaars.nl is bedacht door de (mede)ontwikkelaar van Dienstenplein.nl (een vraag -en aanbodsite voor diensten) Ivo Tilanus.
Tilanus: `Dienstenplein.nl is een zeer goed lopende website. Wellicht dat we om deze reden steeds meer de vraag kregen: `kunnen jullie voor ons een website maken?'' Het maken van een professionele website vergt echter zeer veel ontwikkelingstijd en expertise van meerdere specialisten. Dit vonden we te ver gaan. Onze kracht ligt vooral in het vertalen van moeilijke vaktaal naar begrijpelijke taal en het bedenken van technische oplossingen'.

ICTMakelaars.nl werkt nauw samen met een gilde van 5 ICT -bedrijven. Deze bedrijven zijn allen positief getest op prijs en kwaliteit. Na een consult wordt door de ICT-makelaar uit dit gilde een bedrijf gezocht dat tegen de beste prijs en kwaliteit de gewenste website kan realiseren. De samenwerkende bedrijven betalen een commissie per opdracht. ICT -makelaar heeft gelijke afspraken met elk afzonderlijk bedrijf. Er bestaat dus geen specifiek eigen belang om een bepaald bedrijf ten nadele van een ander bedrijf te selecteren. De commissie wordt niet doorberekend aan de klant.

Op de vraag: `Waarin onderscheid ICTmakelaars.nl zich ten opzichte van andere bedrijven?', zegt Tilanus: ICT-Makelaars.nl is een `no-nonsense' -bedrijf dat in begrijpelijke taal ICT -wensen vertaalt naar een goede, betaalbare oplossing. We gaan hierbij altijd uit van de praktijk. In onze optiek moet een website (of andere ICT -oplossing) altijd een meerwaarde hebben en beheersbaar zijn voor de eindgebruiker. We gaan er vanuit dat ook mensen met geringe kennis van internet of computers de door ons geadviseerde systemen moeten kunnen gebruiken.


Bezoek de site op www.ictmakelaars.nl







ICTMakelaars