RET

Geen RandstadRail Erasmuslijn zo. 4 maart

Maandag 26 februari

Vanwege de aanleg van een fietsviaduct rijdt de RandstadRail Erasmuslijn zondag 4 maart de gehele dag NIET. Tussen Hofplein en Den Haag CS rijden gratis bussen. Maandagochtend 5 maart om 05.00 uur zijn de werkzaamheden naar verwachting afgerond.

Reizigers die reizen via de halte Melanchtonweg kunnen met tram 20 of 25 naar de halte St. Franciscus Gasthuis. Het vervangend busvervoer stopt hier.


* Bekijk de dienstregeling van de gratis bussen (alleen op zondag 4 maart).

De werkzaamheden

In opdracht van de provincie Zuid-Holland werkt ProRail aan de realisatie van een fietsviaduct over de Erasmuslijn ten zuiden van de Doenkade/N209. Ook wordt een toerit tot het fietspad F269 aangelegd. De werkzaamheden bestaan uit het inhijsen van prefab betonliggers; daarnaast wordt gewerkt aan de bovenleiding van de Erasmuslijn. Er wordt gebruik gemaakt van machines die geluidshinder veroorzaken. De werkplaats wordt middels bouwlampen verlicht, wat tevens hinder kan geven. Uiteraard zal de overlast tot een minimum worden beperkt.
Na 5 maart worden de bouwwerkzaamheden voor het fietsviaduct en de aansluitende fietsroute voortgezet met de aanleg van de steunpunten, het viaduct en de aansluitende fietsroute. Naar verwachting worden de bouwwerkzaamheden in het voorjaar van 2007 afgerond.

Vragen?

Vragen over de werkzaamheden: ProRail, 010 - 282 44 06.

Vragen over het vervangend busvervoer: RET Klantenreacties, 0800-6061

Klachten en opmerkingen over de werkzaamheden: ProRail Publiekscontacten, 030 - 23 56 266.

---