Partij van de Arbeid

Den Haag, 1 maart 2007

Verpleeghuiszorg en openbaar vervoer centraal in Roodshow Gelderland

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 7 maart, doet de PvdA Roodshow diverse provincies aan. Zondag 4 maart aanstaande is Gelderland aan de beurt.

Het belooft een interessante middag te worden in Apeldoorn waar tal van PvdA politici hun opwachting zullen maken.

Zo zullen de kersverse staatssecretarissen Jet Bussemaker (volksgezondheid, welzijn en sport) en Frank Heemskerk (economische zaken) vertellen over hun eerste ervaringen en plannen voor de komende vier jaar. Ook is de PvdA fractievoorzitter in de Eerste Kamer Han Noten aanwezig en Tweede Kamerlid Lia Roefs.

Jet Bussemaker zal haar visie op de verpleeghuiszorg uiteenzetten. Door het nieuwe kabinet wordt honderd miljoen euro extra geïnvesteerd in verpleeghuiszorg. Bussemaker gaat in op wat zij de komende honderd dagen wil bereiken. Ook zal haar vanuit de PvdA fractie een tienpuntenplan over verpleeghuiszorg worden aangeboden waarop zij zal reageren.

De Provinciale lijsttrekker Corina van der Valk zal vertellen wat voor Gelderland de topprioriteiten zijn. Eén van die prioriteiten is het openbaar vervoer. Samen met Tweede Kamerlid Lia Roefs gaat Corina van der Valk daar dieper op in.


---

Roodshow Partij van de Arbeid, zondag 4 maart 2007. Adres: Van Kinsbergen, Nieuwstraat 295, Apeldoorn. Aanvang: 14.00 uur. Einde: 15.30 uur.