TRITEL BV gaat samenwerking aan met UNET BV

Kwalitatieve IP lijnen voor VOIP diensten van TRITEL BV

ALKMAAR, 20070304 -- TRITEL BV aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt, is een strategisch partnership aangegaan met UNET BV.


Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, Mobiel, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn kwalitatieve IP lijnen een vereiste om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Met name door de sterke vraag naar onze VoIP diensten heeft TRITEL besloten om een partnership aan te gaan met Unet. Unet levert deze kwalitatieve IP lijnen, waardoor wij gegarandeerde bandbreedtes kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs".

Over TRITEL
TRITEL is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatie voor de zakelijke markt. Achter de naam staat een uiterst dynamisch bedrijf met werknemers, die hun sporen op het gebied van telecommunicatie al dubbel en dwars hebben verdiend.

Kijk voor meer informatie op www.tritel.nl

Over UNET
UNET Wholesale is onderdeel van UNET BV , een zelfstandige, snelgroeiende full service breedbanddiensten provider. UNET Wholesale biedt haar klanten de aantrekkelijke mogelijkheid om verschillende breedbanddiensten en -producten onder eigen naam in de markt te zetten. Klanten van UNET Wholesale hoeven dan ook niet te investeren in de techniek, maar kunnen zich blijven concentreren op hun kernactiviteiten. Door gebruik te maken van de gecombineerde schaalgrootte kunnen onze klanten hun concurrentievoordeel gebruiken en een sterkere positie in de markt krijgen. UNET Wholesale biedt onder andere connectivity oplossingen op basis van xDSL of Fiber, VPN, VoiP en Internet Transit diensten aan.

Kijk voor meer informatie op www.unet.nl




TRITEL BV