Barchem - Man overlijdt na ongeval Een 37-jarige man uit Ruurlo is op 4 maart overleden nadat hij met zijn auto op de Ruurloseweg tegen een boom botste.
Hij reed rond 10.00 uur over de Ruurloseweg en moest een flauwe bocht maken om de middenscheiding van de weg. Hij raakte daarbij de betonnen rand van de weg. De auto slipte en begon te draaien. Vervolgens kwam hij tegen een boom aan de overzijde van de weg tot stilstand. De man overleed kort daarna.
Terwolde - Snelheidscontrole na klachten bewoners Omdat bewoners van de Bekendijk in Terwolde bij de politie hadden gemeld dat er op hun straat veel te hard werd gereden, heeft de politie op 2 maart een snelheidscontrole gehouden.
Inderdaad reden acht bestuurders te hard, waarvan er vier met zeer hoge snelheid reden: tussen de 115 en 118 km/u. 80 km/u is ter plaatse toegestaan. De overtreders krijgen een bekeuring.
Eerbeek - Scooterrijdster gewond Een 17-jarig meisje uit Eerbeek is op 2 maart rond 21.00 uur gewond geraakt toen zij met haar scooter op de W. Einthovenstraat reed.
Op dat moment kwam een 25-jarige man (woonplaats onbekend) in een bestelauto van rechts uit de Boerhaavelaan. Het meisje gaf hem geen voorrang, waarna een aanrijding volgde. Het meisje werd per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.