Het rijbewijs van een 22-jarige Arnhemmer is in de nacht van zaterdag op zondag ingevorderd. Agenten reden die nacht over de A12 nabij Arnhem. Vanaf de A50 reed een auto met hoge snelheid de A12 op. De agenten hebben de auto gevolgd en deze bleek met een (gecorrigeerde) snelheid van 202 kilometer per uur te rijden. Het lukte de agenten om de bestuurder op het Velperbroekcircuit staande te houden. Daar werd ook zijn rijbewijs ingevorderd.

Arnhem - Een 29-jarige Arnhemmer liep in de nacht van zaterdag op zondag tegen de lamp op het Roermondplein in Arnhem. Agenten reden over het plein en zagen dat de man een rood verkeerslicht negeerde. Zij zijn achter deze automobilist aan gegaan en zagen dat de man tot twee keer toe weer door rood reed. Op het Nieuwe Plein lukte het om de Arnhemmer staande te houden. Controle wees uit dat het voertuig onvezekerd en niet APK-gekeurd was.

Arnhem - Een 15-jarige Arnhemmer is zaterdagmiddag aangehouden in zijn woonplaats. Agenten zagen de jongen op een bromfiets over de Westervoortsedijk rijden. De bromfiets had geen kentekenplaat. Controle wees uit dat de Arnhemmer nog geen 16 was, geen identiteitsbewijs kon tonen en dat de bromfiets onverzekerd was. Arnhem - Een 19-jarige Arnhemmer is zaterdagavond bekeurd. Een surveillerende motoragent kwam de man tegen op de Apeldoornseweg in Arnhem. De Arnhemmer reed op een minibike. Dit is niet toegestaan. Hierop werd de man staande gehouden en bekeurd. De minibike is in beslag genomen.

Arnhem - Het rijbewijs van een 32-jarige automobilist uit Terwolde is vrijdagavond ingevorderd. Agenten zagen de man rijden over de Bethanienstraat in Arnhem. Er werd onder meer geconstateerd dat de man tot tweemaal toe een rood verkeerslicht negeerde. Op de Oude Zevenaarseweg werd de man staande gehouden. Toen de agenten de man aanspraken roken ze een alcohollucht. Het bleek dat de bestuurder onder invloed verkeerde (1,43 promille). Hierop werd de man aangehouden, zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod van zeven uur opgelegd. In het verleden is de man eerder betrapt op rijden onder invloed.

Arnhem - Ondanks een rij-ontzegging is een 37-jarige man uit Angerlo auto gaan rijden. Agenten zagen de man vrijdagavond rijden in Arnhem en hen viel het rijgedrag van de man op. Zij besloten de man te controleren, maar de automobilist gaf geen gehoor aan stoptekens. Tevens reed hij op de Kastanjelaan, de Beukenlaan en de Schoolstraat tegen de rijrichting in. In de Schoolstraat verliet de man zijn auto en rende weg. De agenten zijn daarop achter hem aangerend en wisten hem in de Parkstraat aan te houden. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. De agenten roken een alcohollucht bij de man. Hij bleek onder invloed te verkeren (1,77 promille). Tevens bleek dat de man nog een rij-ontzegging had.

Arnhem - Het rijbewijs van een 32-jarige Arnhemmer is ingevorderd. Surveillerende agenten zagen in de nacht van zaterdag op zondag de man over de Jansbuitensingel rijden. Ook zijn rijgedrag viel op; zo negeerde hij tot driemaal toe een rood verkeerslicht en werden stoptekens genegeerd. De man parkeerde zijn auto op de Cronjestraat. Daar werd hij door de agenten aangehouden. Een ademtest wees uit dat de man onder invloed verkeerde (ongeveer 1,86 promille). Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Ook deze automobilist is in het verleden al eens betrapt op rijden onder invloed.