Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Harderwijk - Man aangehouden na klappen |

De politie heeft op 4 maart rond 03.35 uur een 24-jarige man uit Harderwijk aangehouden op de Bruggestraat. Hij zou zonder aanleiding een 18-jarige Harderwijker in zijn gezicht geslagen hebben.

De man verzette zich tegen zijn aanhouding, maar werd toch naar het politiebureau overgebracht. De politie onderzoekt de zaak.

Putten - Vier aanhoudingen na handgemeen |

De politie heeft op 3 maart rond 22.30 uur vier mannen aangehouden omdat ze een automobilist zouden hebben aangevallen en tegen zijn auto hadden geschopt. Het gaat om mannen van 19, 20 en 22 (allen uit Putten) en een 20-jarige Harderwijker.

Op de Picardstraat ontstond een conflict tussen de mannen en een 59-jarige automobilist uit Putten. Een van de mannen trok het portier open en schopte de man. Ook werd tegen de auto getrapt. De vier jongemannen zijn allemaal aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Twee van hen verzetten zich tegen de aanhouding, waardoor er schade ontstond aan de portieren van de politieauto.

|     |Putten - Motorrijder gewond bij ongeval                   |
Een 41-jarige man uit Amsterdam is op 3 maart rond 13.15 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Oude Rijksweg. Hij reed in een groepje van tien motorrijders en toen de groep vrij plotseling rechtsaf sloeg naar het bos, gleed de Amsterdammer onderuit en raakte een tegemoetkomende auto.

Deze auto werd bestuurd door een 54-jarige man uit Elspeet. De motorrijder werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

---- --