Ingezonden persbericht


Communicatie

Persuitnodiging 5 maart 2007 - Hilvarenbeek

Publicatiedatum: 02-03-2007

Bericht verzonden namens KCI (Kampeer & Caravan Industrie)

Als vertegenwoordiger van de pers bent u van harte welkom om op 5 maart 2007 in Hilvarenbeek, vanaf 15.00 uur getuige te zijn van deze opmerkelijke actie:

100 'safari-caravans' in optocht door de Beekse Bergen voor KiKa

De organisatie van de Nationale Kampeer & Caravan Dagen heeft alle BOVAG-kampeerbedrijven opgeroepen om op maandag 5 maart met zoveel mogelijk caravans naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek af te reizen. Ter plekke worden de voertuigen (naar verwachting circa 100 stuks) met een bestickering van zebra-strepen omgetoverd tot 'safari-caravans' om vervolgens in kolonne door het park en tussen de wilde beesten door te trekken.

Per deelnemende caravan doneert de organisatie bovendien 25 euro aan de stichting KiKa, Kinderen Kankervrij. Het eindbedrag, vermeerderd met de opbrengst van een collecte onder de aanwezige bedrijven, wordt aan het einde van de optocht aangeboden aan oud-voetballer Marc van Hinthum, tevens ambassadeur van KiKa.

Over de Nationale Kampeer & Caravan Dagen
De actie vindt plaats in het kader van de Nationale Kampeer & Caravan Dagen die van 15 t/m 18 maart plaatsvinden bij BOVAG-kampeerbedrijven in het hele land. De actiedagen staan volledig in het teken van 'safari': bezoekers van de bedrijven ontvangen kortingskaarten voor het Safaripark en kopers van een kampeermiddel maken kans op een van de 150 VIP-kampeersafari's in het vakantiepark Beekse Bergen. Verder wordt bij alle deelnemende bedrijven van 15 t/m 18 maart gecollecteerd voor de stichting KiKa.

Over de stichting KiKa
De stichting KiKa (www.kika.nl) werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn, strijd, meer genezing en kwaliteit. KiKa streeft naar verhoging van de genezingskans, verbetering van de kwaliteit van de behandeling en vermindering van bijwerkingen na de behandeling. Kanker bij kinderen is veel zeldzamer dan bij volwassenen en vernieuwend onderzoek naar kinderkanker vereist dan ook een specifieke aanpak. Marc van Hinthum, Inge de Bruijn, Irene Moors en Dennis van der Geest zijn enkele van de bekende Nederlanders die zich inzetten voor KiKa.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de BOVAG persdienst, tel.: 030 - 659 53 40. Via pers@bovag.nl kunt u zich aanmelden. Wij kunnen desgewenst ook een specifieke invulling van uw bezoek bespreken. Als voorproefje ziet u op bovenstaande afbeelding de voortrekker van de Karavaan.