Politie Drenthe

Maandagmiddag

Assen, 05-03-2007

Automobilist onder invloed tegen boom

WESTERBORK Maandagmorgen is een 37-jarige man uit Nieuw Balinge met zijn bestelbus tegen een boom gebotst op de Hoogeveenseweg. De man raakte in de rechterberm en verloor daarna de macht over het stuur. Hij botste tegen een boom en kwam daarna in de berm tot stilstand. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol. De blaastest kwam uit op bijna 0,75 promille, vermoedelijk nog tengevolge van alcoholgebruik een dag eerder. Na overleg met het Openbaar Ministerie kreeg de man een boete opgelegd van 390. (07-118394)

Man aangehouden na mishandeling deurwaarder

BEILEN Maandagmorgen heeft de politie een 38-jarige man uit Beilen aangehouden wegens mishandeling van een 28-jarige deurwaarder. Deze kwam bij de Beilenaar om beslag te leggen. Daarop werd hij mishandeld. De deurwaarder meldde dit bij de politie, waarop de verdachte thuis werd aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. (07-118450)

Aanhouding na huiselijk geweld

EMMER COMPASCUUM Maandagmiddag heeft de politie een 40-jarige man uit deze plaats aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht dat hij thuis zijn 32-jarige vriendin heeft mishandeld. Deze zaak wordt afgehandeld volgens het protocol Huiselijk Geweld. (07-118512)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met telefoon 0592 451280.