Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING VVD BRABANT
Duidelijk voor Brabant

Mark Rutte en Onno Hoes in politiek café te Eindhoven

Maandag 5 maart: Café Thomas, Stratumseind 23 in Eindhoven vanaf 19.00 uur

EINDHOVEN - VVD partijvoorzitter Mark Rutte en gedeputeerde en lijsttrekker voor VVD Brabant Onno Hoes bespreken maandagavond in Café Thomas in Eindhoven nationale en provinciale thema's. Hoes haalt daarbij ook de gehele gang van zaken aan rondom de Provinciale Statencampagne van VVD Brabant.

Hoofdthema rondweg Eindhoven
Het hoofdthema van de avond is het zo spoedig mogelijk aanpakken van de rondweg van Eindhoven (BOSE). Financieel mogen er geen belemmeringen meer zijn om dit op te lossen. Om de daad bij het woord te voegen spreekt Hoes zich duidelijk uit over de financiële kant van de rondweg: hij komt met een concreet masterplan dat op korte termijn tot een oplossing moet leiden.

Gevaar Brabantse economie
De problematiek rondom Eindhoven is een dermate groot probleem dat daardoor de gehele Brabantse economie in de toekomst in gevaar dreigt te komen. Bij de versnelde aanleg van de A59 bij Oss heeft de provincie al uitstekende resultaten geboekt met het versneld aanleggen van een autosnelweg. Deze aanpak moet in Eindhoven ook gevolgd worden.

Duurzaam
De nieuwe rondweg om Eindhoven wordt zoveel mogelijk duurzaam ingericht om daarmee een goede leefbaarheid voor mens en optimale bescherming van het milieu te kunnen waarborgen.

Afsluiting campagne
Het politiek café is de laatste grote campagnebijeenkomst na 2 maanden lang intensief campagnevoeren en -toeren door heel Brabant. Wellicht is dat ook de reden dat gedeputeerde Onno Hoes volgens een enquête van BN/DeStem de meest bekende persoon uit de provincie is!

Programma politiek café
19.00 uur Ontvangst met welkomstdrankje
19.30 uur Politiek café met Mark Rutte en Onno Hoes 21.00 uur Start feestavond en mogelijkheid tot interviews met Mark Rutte en Onno Hoes

Locatie
Café Thomas
Stratumseind 23
Eindhoven

Website VVD Brabant: www.duidelijkvoorbrabant.nl _________________