Ingezonden persbericht


persbericht

Slam!fm vliegt met 50 luisteraars naar istanbul

Hilversum, 14 februari 2007 - Vanaf aanstaande maandag krijgen 50 luisteraars de kans om in de bruisende Turkse stad Istanbul de 'SLAM!FM Citybreak 2007' te beleven.

Elke dag maken de dj's van SLAM!FM vijf stoelnummers bekend. Luisteraars die de stoelnummers via sms insturen maken kans om vanaf 6 maart drie dagen naar Istanbul te gaan: stevig shoppen, genieten van de overheerlijke Turkse keuken en 's avonds helemaal uit je dak in Discorium, dé topclub van Istanbul.

Een verslag van deze trip zal vanaf 12 maart te zien zijn op www.slamfm.nl.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door GoFun.nl jongeren vakanties.

SLAM! is een multimediaal platform voor jongeren. Met radio, televisie, online, evenementen, consumenten producten en mobiele activiteiten staat SLAM! voor de nieuwste muziek en entertainment met lef.

Over GoFun.nl:
Het nieuwe jongerenlabel GoFun.nl is onderdeel van Corendon Vliegvakanties, dat is opgericht in 2000 en in korte tijd is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Corendon heeft op 4 december 2006 het jongermerk GoFun.nl gelanceerd voor jongeren tussen 17 tot 28 jaar. GoFun.nl richt zich op feestbestemmingen als Marmaris en Alanya in Turkije, de Griekse eilanden Kreta, Rhodos en Kos en het Bulgaarse Sunny Beach. Voor meer informatie, zie www.gofun.nl ??? |"

Noot voor de redactie,