CDA afdeling Gelderland


Het CDA sluit haar verkiezingstour door Gelderland af op dinsdag 6 maart in Doetinchem.

22-02-2007

In de middag zijn er werkbezoeken aan het gerevitaliseerde bedrijventerrein Keppelseweg en ROC Graafschapcollege. s Avonds is er een openbare bijeenkomst in het Ondernemingscentrum Achterhoek ,Koopmanslaan 3 Doetinchem ,waar economie, en de relatie onderwijs- arbeidsmarkt centraal staan .

Vanaf 6 februari trekt de CDA verkiezingskaravaan door de provincie Gelderland en op 6 maart vindt de afsluiting plaats in de Zuidwest Achterhoek, in Doetinchem.
Op deze dag staat de economie in de Achterhoek, zoals de mogelijkheden om ook de maakindustrie, dus productiebedrijven, te behouden in dit gebied, centraal.
Opleidingen en de aansluiting tussen wat het bedrijfsleven vraagt en het onderwijs aan aanbod heeft staan in het avondprogramma centraal. De heer Peter Hendriks van de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland en de heer Luien van Riswijk van het Platform Onderwijs Achterhoek zullen een kort statement geven en daarna is het woord aan de zaal en de politiek.

s Middag worden werkbezoeken gebracht aan het met behulp van de provincie gerevitaliseerde bedrijventerrein aan de Keppelseweg in Doetinchem en een bezoek aan een daar gevestigd bedrijf.Daarna wordt ROC Graafschapcollege in Doetinchem bezocht.

De lijsttrekker Theo Peters zal om 19.00 u een persconferentie geven in Ondernemingscentrum Achterhoek, Koopmanslaan 3,Doetinchem