Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 06-03-2007

Inbraak in camper
HOOGEVEEN Uit een op het Schutsplein geparkeerde camper werd tussen vrijdag- en maandagmiddag een autoradio gestolen. De camper stond geparkeerd op een afgesloten terrein ter hoogte van de flat. De 80-jarige eigenaar deed aangifte. (07-118613)

Bewoner overloopt inbrekers
ASSEN In de nacht van maandag op dinsdag heeft een 31-jarige bewoner van de Oldenhofstraat twee inbrekers overlopen. De man, die met zijn gezin boven lag te slapen, hoorde in de woonkamer gerommel en ging poolshoogte nemen. Beneden trof hij twee inbrekers die het hazenpad kozen. Door een raam open te breken kon men binnen komen. De politie stelt een onderzoek in. (07-118688)

Jongen loopt pak slaag op
HOOGEVEEN Een 13-jarige knaap uit Hoogeveen werd maandagavond in Het Haagje mishandeld. De jongen stond daar met een aantal vrienden toen een jongen op hem afstapte en hem enkele keren sloeg. De verdachte, waarvan de naam bij de politie bekend is, werd niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in. (07- 118659)

Politie houdt bierdrinker aan
ASSEN Een 29-jarige Assenaar is maandagmiddag aangehouden voor het nuttigen van bier op de openbare weg. De man zat bij het Mercuriustheater aan Het kanaal bier te drinken waarna hij het blikje weggooide. Ook voor deze vervuiling kreeg de man een prent. (07-118583)

Scootmobiel te water
MEPPEL Maandagmiddag raakte een 67-jarige inwoner van Meppel te water. De man werd hangend aan een tak in de Hoogeveense vaart, bij het Rumptigerpad, aangetroffen. Hij was door onbekende oorzaak het water ingereden. Na opwarming in een ambulance werd de man thuis gebracht. (07-118541)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met 0592 451280