Gemeente Geldermalsen

Verkoop zichtlocatie op bedrijventerrein Hondsgemet Geldermalsen

Het gemeentebestuur van Geldermalsen en de directie van Van den Oever Wooncomfort Geldermalsen hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van een perceel bedrijfsgrond van 5.175 m2, gelegen op de hoek Elzenhof/Aaldor op het bedrijventerrein Hondsgemet te Geldermalsen.

Het gaat hier om de verkoop van de eerste zichtlocatie van dit nieuwe bedrijventerrein gelegen in de oksel van de Randweg en de Rijksweg A15 nabij de afslag Geldermalsen. Het perceel is vanaf de Randweg direct zichtbaar en is gelegen in dat gedeelte van het bedrijventerrein waar grootschalige detailhandel (via een vrijstellingsprocedure) is toegestaan.

Van den Oever Wooncomfort is in Geldermalsen en omstreken al ruim 35 jaar een begrip op het gebied van wooninrichting. Inmiddels biedt het bedrijf werkgelegenheid aan elf personen en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren zal toenemen. Dat de zaken goed gaan blijkt wel uit het feit, dat het bedrijf al twee keer eerder naar een groter pand is verhuisd. De huidige vestiging aan de Rijksstraatweg te Meteren, met veel doorgaand verkeer, is ronduit een succes geweest. Deze locatie is echter niet geschikt om op een eigentijdse manier de nieuwste woonmode aan een breed publiek te kunnen presenteren. Het nieuwe grotere pand op Hondsgemet omvat straks maar liefst 6.000 m2 vloeroppervlakte (verdeeld over twee verdiepingen). Wederom een prima zichtlocatie, langs een drukke verkeersader en met prima parkeerfaciliteiten.

Het gemeentebestuur is erg blij met deze stap die Van den Oever Wooncomfort gaat maken. Het bedrijf past binnen het profiel van het bedrijventerrein en wordt zeker als een visitekaartje voor de verdere uitgifte van percelen gezien. De bouwplannen zijn inmiddels ingediend en in procedure. Naar verwachting zal de opening nog eind dit jaar kunnen plaatsvinden.
Trefwoorden Geldermalsen
Wijk/regio Geldermalsen