Ingezonden persbericht


Persbericht

Cartesis introduceert Hyperion migratie-aanbod

Aanbod omvat soepele overgang, betere prestaties en kostenbesparing voor klanten van Hyperion

Utrecht, 6 maart 2007 - Cartesis, wereldwijd specialist in finance en performance management-software, introduceert vandaag een concurrerend migratie-aanbod voor klanten van Hyperion die bezorgd zijn over de toekomst van hun bedrijfskritische performance management-toepassingen. Met het 'Change is Best' aanbod kunnen financiële bestuurders profiteren van een soepele migratie naar Cartesis Finance en een speciale korting op Microsoft SQL Server 2005.

Cartesis biedt samen met Microsoft - gebaseerd op eerder klantsucces - een aantrekkelijk alternatief voor gebruikers van concurrerende producten die bezorgd zijn over integratie, toekomstontwikkelingen, onderhoudskosten en de continuïteit van productondersteuning in de nasleep van de overname van Hyperion door Oracle.

"We zien dat consolidatie in deze markt klanten vaak een wat verweesd gevoel geeft", zegt Crispin Read, Chief Marketing Officer bij Cartesis. "Business performance management is te bedrijfskritisch geworden voor financieel bestuurders. Zij willen niet het risico lopen dat hun oplossing verloren gaat in de poel van software-overnames. Door het aanbieden van een stabiel en onafhankelijk alternatief willen we financiële bestuurders laten weten dat ze op onze performance toepassingen kunnen blijven rekenen in de toekomst."

Het 'Change is Best' aanbod omvat onder andere:

* Proof-of-concept applicatie gebaseerd op de wensen van de organisatie
* Een projectplan met de belangrijkste succesfactoren, voordelen en ROI
* Besparingen tot 50% op de SQL Server 2005 Enterprise Editie, CAL of Standaard Editie licentie

Cartesis heeft - als grootste en snelst groeiende onafhankelijke performance management-specialist - een volledige suite met planning en vooruitzichten, financiële consolidatie, managementrapportage, budgettering, analyse en benchmarking-mogelijkheden. Cartesis 10 biedt uitgebreide functionaliteit, de snelste verwerking, een superieur datamodel, volledige procescontrole en datatransparantie. Hiermee kunnen rapportagemogelijkheden met een hoge mate van automatie en flexibiliteit aangepakt worden. Cartesis heeft veel ervaring op het gebied van succesvolle migraties, onder andere bij Diageo, Rexam en Roche.

Ingezonden persbericht