Politie Zeeland


---


Z-663-2007 Rijden onder invloed, Philippine
Door de politie werd dinsdag om 02.25 uur in de Posthoornstraat in Philippine een 36-jarige automobilist uit Eeklo (B) aangehouden.
De auto van de man, die onder invloed van alcohol verkeerde, stond dwars op de weg geparkeerd. Uit een blaastest op het bureau bleek hij meer dan 5x teveel alcohol gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingenomen.

Z-664-2007 Eenzijdige ongevallen, Hulst
Op de N290 vonden dinsdag rond 07.00 uur twee eenzijdige ongevallen voor.
Een 29-jarige automobilist uit Hulst reed in de richting van de Absdaalseweg en verloor de controle over zijn voertuig. Hij reed hij de berm in en kwam via een droge sloot en de berm weer op de weg. Hierdoor moest een, uit tegenovergestelde richting komende, bestuurder afremmen. Een daarachter rijdende 32-jarige, uit Eeklo afkomstige, bestuurder van een bestelauto kon niet tijdig stoppen. Hij reed rechts langs het voertuig voor hem de berm in en kwam in de greppel tot stilstand. Er was alleen materiële schade.

O-665-2007 Automobiliste rijdt tegen verkeerszuil, Bruinisse
Op de N59 bij Bruinisse reed dinsdag om 09.50 uur een 58-jarige automobiliste uit Oude Tonge tegen een verkeerszuil.
De vrouw reed over de parallelweg van de N59, komende uit de richting van Rotterdam. Zij verloor de macht over haar voertuig en botste tegen een verkeerszuil met daarop een bord. De auto raakte beschadigd, de verkeerszuil is afgebroken.

W-666-2007 Diefstal bromfietsen uit garage, Oost-Souburg
Uit een garage in de Amstelstraat in Oost-Souburg werden afgelopen nacht drie bromfietsen gestolen.
Het betreffen: een blauw/witte Yamaha, type JOG RR met kenteken DJ-711-D; een rood/witte Yamaha, type JOG RR met kenteken FF-780-R en een paars/witte Yamaha Aerox, waarvan het kenteken niet bekend is. Ook de waarde van de bromfietsen is niet bekend.

W-667-2007 Diefstal van bedrijfsterrein in Middelburg
Afgelopen nacht werden van een bedrijfsterrein aan de Arnesteinweg in Middelburg twee roestvrijstalen flenzen en diverse stukken roestvrijstalen pijp gestolen.
De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.

O-668-2007 Bedrijfsinbraak, Rilland
Maandagavond werd ingebroken in een bedrijfsgebouw aan De Poort in Rilland.
Men kwam binnen door het vernielen van een ruit, de schade hiervan bedraagt ongeveer honderdvijftig euro. Uit het gebouw werd voor meer dan duizend euro aan computerapparatuur gestolen.

Z-669-2007 Inbraak in bedrijfskantoor, Terneuzen
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijfskantoor in de Katspolderlaan in Terneuzen.
Men kwam het kantoor binnen door het vernielen van een ruit. Het kantoor werd doorzocht en er werden drie computers met onbekende waarde gestolen.


---- --