Nederlandse Vereniging van Journalisten

Wil jij ook het Zilveren Cameraboek?

Het Zilveren Cameraboek wordt jaarlijks uitgegeven en bevat de winnende foto's van de wedstrijd de Zilveren Camera, de Fotojournalist van het Jaar en de Canonprijs (aanmoedigingsprijs voor jong talent).

Beeld speelt een belangrijke rol in de journalistieke berichtgeving. Toch wordt het belang van de fotojournalistiek vaak onderschat. De zeggingskracht en meerwaarde van de foto's in het Zilveren Cameraboek laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

Bestellen:
u kunt het Zilveren Camera boek bestellen door de prijs (inclusief verzendkosten) à 10 euro voor leden / 12,50 euro voor niet-leden te voldoen:
door een éénmalige machtiging:
naam:
adres:
rekeningnummer:

of overmaking op Postbankrekening 418318 t.n.v. Ned. Vereniging van Journalisten te Amsterdam, o.v.v. 'fotoboek' en uw lidmaatschapsnummer of uw naam en postcode.

Zodra wij u betaling ontvangen hebben, krijgt u het boek thuisgestuurd.

Kent u collega's die het Zilveren Cameraboek 2006 ook zouden willen hebben, maar nog geen lid zijn van de NVJ? Stuurt u hen naar http://www.villamedia.nl/n/nvj/formulieren/lidformalg.shtm. Wij sturen een Zilveren Cameraboek naar ieder nieuw NVJ-lid dat wij voor 1 mei hebben kunnen inschrijven.