Stadsdeel Amsterdam-Noord

Feestelijk overvaren naar Informatiecentrum Overhoeks

Amsterdam krijgt Overhoeks, een nieuw stuk wereldstad op de zonnige noordoever van het IJ. Met een paar fikse boegbeelden op kop: het nieuwe gebouw van het Filmmuseum en Toren Overhoeks. Daarnaast een uitgestrekt Oeverpark voor iedereen, direct aan het water. Meer dan 2.000 appartementen en penthouses in elegante gebouwen en torens van wereldarchitecten. Ruimte voor ondernemers in industrieel erfgoed en inspirerende nieuwbouw. En een historische entree, de lang vergeten Tolhuistuin, die nu eerst een tijdelijke en later een definitieve culturele bestemming krijgt. Dat alles in hartje Amsterdam. Met uitzicht op de nimmer aflatende stroom boten en bootjes. De eerste appartementen gaan in april in verkoop. Kom naar Informatiecentrum Overhoeks, ontdek het gebied en ervaar het uitzicht!

Feestelijk overvaren!

Maak vast kennis met Overhoeks en het nieuwe Informatiecentrum. Vaar gratis over en weer, van 8 t/m 11 en van 15 t/m 18 maart, met de rondvaartboten van Lovers, vanaf één van de feestelijke locaties aan het IJ. De gewone (gratis) GVB ponten varen natuurlijk ook.

Op het programma o.a.: Bassdrumbone in Bimhuis, Expositie INBOX op de NDSM-werf, Live jazz in Panama, Expositie van historische schepen in het Lloyd Hotel, Holland Symfonia speelt Gustav Mahler in het Muziekgebouw aan 't IJ, Prosecco met drie oesters voor 7,50 in de IJkantine, 20% korting op lunch en diner in Restaurant Silk Road (het Mövenpick hotel), Women Inc. en Overhoeks diner in Pakhuis de Zwijger, Speciale Overhoeks-cocktails in Onassis, Eerste drankje van het huis bij Pasta Vino en nog veel meer!

Do en Vr van 18.00 tot 23.00 uur,

Za en Zo van 10.00 tot 23.00 uur.

Opening Informatiecentrum Overhoeks!

Informatie over het gebied: Oeverpark, Skyline, Toren Overhoeks en Groot Lab, Tolhuistuin, wonen, werken, vrije tijd, gebiedsmaquettes, informatie over de eerste woongebouwen en hun architecten (plattegronden en prijzen vanaf april beschikbaar), brochures en het Overhoeksgedicht, poëzie, muziek en rondleidingen door de Tolhuistuin.

Kijk voor meer informatie op www.overhoeks.nl