Travel Unie International Nederland N.V.

holland international introduceert aparte italiË vliegvakanties brochure

Exclusief op de Nederlandse markt: Baai van Napels als vliegbestemming

Rijswijk, maandag 5 maart 2007 Holland International biedt dit jaar twee Italie-brochures aan. Naast de bestaande brochure waarin autovakanties en de meest uiteenlopende accommodaties door heel Italië te vinden zijn, introduceert Holland International nu ook de nieuwe brochure Italië Vliegvakanties. Hierin wordt aandacht besteed aan de populaire bestemmingen Sicilië, Calabrië, Sardinië, de Adriatische Rivièra en City-Trips. Verder is er een nieuwe bestemming in opgenomen die exclusief bij Holland International en Arke boekbaar is: De baai van Napels. Vanuit Napels zijn vele bezienswaardigheden in de baai, zoals Pompei of het bloemeneiland Capri, uitstekend bereikbaar. De twee brochures van Holland International bieden de reiziger precies die vakantie waar hij naar op zoek is: vele Fly & Drives door verschillende Italiaanse gebieden en een breed aanbod twee- tot vijfsterren accommodaties, waaronder Golden Label, All Inclusive en Ambiance hotels.

Vliegen naar Italië
De brochure Italië vliegvakanties bevat een zeer breed aanbod aan vliegvakanties: maar liefst negen Fly & Drives, onder andere naar Capri, Sicilië, Sardinië, Rimini en Calabrië. En wie met het vliegtuig naar de Baai van Napels wil, kan nu exclusief bij Arke en Holland International terecht. Het exclusieve aanbod bestaat onder meer uit de typisch Italiaanse badplaats Sorrento met uitzicht over de Baai van Napels en de twee prachtige eilanden voor de kust van Sorrento: het mondaine Capri en Ischia, het groene eiland met thermale baden en prachtige stranden. Vanuit Napels liggen ook de romantische Amalfikust, met prachtige oude dorpjes, de Vesuvius en Pompei binnen handbereik. In beide brochures zijn ook City-Trips naar onder meer Rome en Florence opgenomen.

Breed aanbod autovakanties
Wie liever met de auto naar Italië gaat kan ook bij Holland International terecht in de Italië brochure. Naast de vele verschillende hotels en appartementen zijn ook bijzondere autorondreizen te boeken; bijvoorbeeld een wijnroute door Toscane of een rondreis langs vier grote meren: De Quattro Lagos. Toscane komt bovendien, in meer dan honderd paginas, ruim aan bod. Holland International heeft het grootste aanbod Gardameer en ook voor de kinderen is volop keuze. Kindvriendelijke accommodaties zijn gemakkelijk te herkennen aan het logo. De topper van Holland International voor kinderen is de BarkieKidsClub in Caorle aan de Golf van Venetië. Het vakantiedorp Giardini di Altea biedt Nederlandstalige animatie voor kinderen, exclusief voor Holland International met vertrekdatum in de periode 30 juni t/m 17 augustus.