TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 06-03-2007

Superster angela blijft stralen bij de tros

Angela Esajas, winnares van het programma Superster, blijft bij de TROS. Haar contract bij de Grootste Familie van Nederland is verlengd en in 2007 is de enthousiaste presentatrice in diverse uiteenlopende programma's van de TROS te zien.

Vanaf juli 2007 is Angela, naast presentator Ron Boszhard, te zien in nieuwe afleveringen van Te Land, ter Zee en in de Lucht. In de rol van co-presentatrice doet Angela backstage verslag van de gebeurtenissen op die dag. Zo spreekt ze met de deelnemers, is aanwezig bij de keuring van de voertuigen en proeft de spanning. Verder vangt ze de kandidaten meteen na afloop van hun rit op, in droog of nat pak, en kijkt direct met hen de zojuist verreden rit terug... Waar ging het mis en wat liep precies volgens planning?

Angela: "Ik ben heel blij dat de TROS mijn contract heeft verlengd. Ik heb een geweldig jaar achter de rug waarin ik veel verschillende programma's heb mogen doen. En dan straks Te Land, ter Zee en in de Lucht. Toen ik jong was keken wij al met het hele gezin naar Te Land, ter Zee en in de Lucht, ik ben er echt mee opgegroeid. En nu ben ik zelf te zien in dit grote amusementsprogramma. Heel spannend en een geweldige uitdaging!"

Ook wordt Angela hét gezicht van Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS. Op Sterren.nl zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, de beste Nederlandse artiesten te zien en te beluisteren. Naast clips en uitzendingen uit het rijke TROS-archief is er ook ruimte voor nieuw materiaal. 'VJ' Angela heeft in de studio gesprekken met artiesten en maakt 'muzikale' reportages vanuit het land.

Angela zal ook te zien blijven, naast Ron Boszhard, in het enige sportprogramma voor de jeugd, Z@ppsport.