Politie Limburg-Zuid

Datum dinsdag 6 maart 2007

Born; aanhangwagen en metalen platen gestolen

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag een diefstal gepleegd vanaf een bedrijfsterrein aan de Haaskoul in Born.

De dieven forceerden het slot van een poort en konden op die manier op het bedrijfsterrein komen. Vanaf het terrein werd een dubbelassige aanhangwagen gestolen. Met de aanhangwagen verdwenen ook enkele metalen platen. De platen waren 200x30 cm en 10 tot 12 millimeter dik.

Sittard; gewelddadige beroving

In de nacht van maandag op dinsdag vond op het Tempelplein in Sittard een straatroof plaats, waarvan een 28-jarige inwoner van Roermond het slachtoffer werd.

Het slachtoffer was omstreeks 00.15 uur op weg naar de bank om de opbrengst van een horecazaak te deponeren, toen hij door twee mannen, die op een op een oude licht grijze bromfiets reden, werd benaderd. De mannen eisten geld en sloegen in op het slachtoffer. Nadat hij het geld had afgegeven kreeg hij nog een vuistslag van een van de daders.

De bestuurder van de bromfiets droeg een donker grijze jas en een spijkerbroek. Verder droeg hij een donkere glanzende helm. De man die achterop zat droeg een donkere leren jas en een spijkerbroek. Hij had een donkere matte helm op zijn hoofd.

De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616

---- --