Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KPLUSV ORGANISATIEADVIES KIEST MACONOMY VOOR VASTLEGGEN KENNIS

Nederhorst den Berg, 6 maart 2007 -KplusV organisatieadvies kiest voor de Consulting Solution van Maconomy. Door groei en professionalisering van KplusV is er behoefte om kennis en managementinformatie te integreren en vast te leggen. De web-based oplossing van Maconomy combineert project-en financiële administratie, Customer Relationship Management en Human Resources en planning. De software is speciaal ontwikkeld voor organisatie- en communicatie adviesbureaus.

Marco de Weger, partner van KplusV: "We hebben steeds meer behoefte aan kennismanagement en het vastleggen en ontsluiten van deze kennis. Om in de toekomst nog verder te kunnen groeien is het voor KplusV van groot belang dat we hier een geïntegreerd systeem voor hebben waar onze medewerkers ook thuis gebruik van kunnen maken. We hebben voor Maconomy gekozen omdat het een standaard en volledig web-based oplossing is. Dit is voor ons onontbeerlijk in de nabije toekomst."

Maconomy levert bedrijfsadministratiesystemen voor kennisintensieve organisaties en met name voor marketing & communicatie- en consultancy-organisaties. KplusV past binnen de branchespecifieke benadering van Maconomy. Er wordt bij Maconomy veel tijd besteed aan het aan het inrichten van generieke ERP-oplossingen aan de specifieke behoeften van de klant.

Peter van Haasteren, General Manager Maconomy Benelux: "We zijn blij met KplusV als klant. Het onderstreept wederom de sterker wordende positie van Maconomy in het segment van management consultants. Door dit systeem van Maconomy te gebruiken kan KplusV naast kennisintegratie en de mogelijkheid tot werken op externe locaties, op basis van de 'selfservice portal' ook de betrouwbaarheid en efficiëntie van informatie verhogen.

Over KplusV
KplusV organisatieadvies mag zich rekenen tot de toonaangevende adviesbureaus van Nederland. De missie is: organisaties ondersteunen bij het bepalen en behalen van hun doelen op kruispunten in hun ontwikkeling. Daarbij geeft KplusV onafhankelijk advies in organisatie, management en onderzoek over vraagstukken die er maatschappelijk of economisch toe doen. Voor zowel het Openbaar Bestuur als het bedrijfsleven behoort KplusV tot de leidende spelers op het terrein van managementontwikkeling, new business, innovatie & technologie, toezicht & veiligheid, afval & reiniging en zorg & welzijn. In een onafhankelijk onderzoek van de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur naar de kwaliteit van externe advisering in het lokaal bestuur behaalde KplusV een uitstekende vierde plaats bij de beste adviesbureaus van Nederland. In de top 100 beste adviesbureaus van het blad ManagementTeam is KplusV op de vijfde plaats beland in de categorie management- en organisatieadvies. KplusV heeft vestigingen in Amsterdam en Arnhem.

Over Maconomy
Maconomy is een wereldwijde leverancier van industriespecifieke bedrijfsoplossingen voor het beheren en controleren van projecten en processen binnen afdelingen en organisaties. De softwareoplossingen zijn gericht op financiële administratie, projectmanagement en -administratie, resourceplanning en traffic, Customer Relation Management, Human Resources, voorraden en abonnementen. Zakelijke dienstverleners zoals consultancy- en marketingcommunicatiebureaus hebben real-time inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor zij de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 90.000 gebruikers, waaronder Avnet Enterprise Solutions, Deloitte, Edelman, VODW Marketing, Pricewaterhouse Coopers, KPMG en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en het ho.ofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Meer informatie over Maconomy is te vinden via: http://www.maconomy.nl.

# # #

Perscontact

Maconomy
Brigitte van Kooten
Maconomy Benelux
tel: 0294 - 280600
mailto:bko@maconomy.nl
Miranda Mens/ Nina Breuning
Edelman
tel: 020 - 3010980 mailto:miranda.mens@edelman.com mailto:nina.breuning@edelman.com

KplusV
Marco De Weger
KplusV organisatieadvies
tel 026 - 3551355
mailto:info@kplusv.nl
www.kplusv.nl