Ingezonden persbericht


Persbericht

Sponsoring Rabobank in een nieuw jasje.

'Een steuntje in de rug'

Sponsoring in een nieuw jasje!

Het coöperatieve fonds 'Steuntje in de rug' van Rabobank Bernheze Maasland bestaat al geruime tijd. En met succes. Veel verenigingen wisten in het verleden de weg naar de lokale Rabobank te vinden. Nieuw is de toegang tot het fonds 'Steuntje in de rug' en de verwerking ervan op de kantoren. Rabobank Bernheze Maasland heeft in samenwerking met Impact Cards BV een uniek, innovatief product ontwikkeld. Uniek in de zin van informatief en effectief.

Een 'Steuntje in de rug' biedt verenigingen op een gestructureerde manier informatie over de sponsormogelijkheden van Rabobank Bernheze Maasland. Dit informeren gebeurt door het in één keer aanbieden van de criteria voor sponsoring, aanvraagformulieren, aanvullende informatie en huisstijlrichtlijnen. Alle informatie staat op één mini-CD. De informatie op de CD is aangevuld met relevante links naar de websites. Tevens bevindt zich op de CD een volledig pakket van sponsormaterialen, zoals advertenties en logo's. Hierdoor wordt het sponsorbeleid van deze Rabobank transparant en toegankelijker voor verenigingen. Het product is effectief, omdat verenigingen in één keer beschikken over alle sponsormaterialen en documenten die zij nodig hebben. Volledig en zonder veel onnodige contactmomenten. De CD is verpakt in de Impact-Card®. Dit is een opvallende ansichtkaart, speciaal ontwikkeld voor CD en DVD-distributie.

Kortom: de Impact Card® van Rabobank Bernheze Maasland informeert je direct en compleet over de mogelijkheden. Dat is nog eens een steuntje in de rug!

Meer weten:

Rabobank Bernheze Maasland;

Mevrouw Masja van der Wielen U:www.rabobank.nl/bernhezemaasland, E:communicatie@bernhezemaasland.rabobank.nl

Impact Cards BV;

De heer Norbert Raupp U: www.impact-cards.nl, E:norbert@impact-cards.nl, T:076 508 35 37

Op de website www.impact-cards.nl, onder de button organisatie / pers treft u oa. een screendump aan van de Rabobank Impact Card®