Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Publiek vindt etalage van Rob Sport de mooiste

© deelgemeente Feijenoord Het publiek vindt de etalage van Rob Sport de mooiste van de Boulevard Zuid.

Meer dan helft aantal stemmen
Rob Sport, waarvan Martin Fonteine eigenaar is, kwam als grote winnaar uit de bus bij de etalagewedstrijd die begin dit jaar werd georganiseerd. Rob Sport kreeg maar liefst 369 van de in totaal 600 stemmen.

2e en 3e plaats
Op de tweede plaats eindigde Electroplace met 172 stemmen, gevolgd door Bambino Gift Shop die met 30 stemmen als derde eindigde.

E-mailactie
Het publiek kon via www.boulevardzuid.nl stemmen op hun favoriete etalage. De ondernemers hadden een grote e-mailactie op touw gezet om gekozen te worden. Zo kreeg de website heel veel promotie. Het was volgens de organisatoren overigens onmogelijk om via dezelfde computer twee keer een stem uit te brengen. Zestig ondernemers deden mee aan de wedstrijd.

Vakjury kiest Hans Bout Haarmode
Waar het publiek de etalage van Rob Sport de mooiste vond, oordeelden de leden van de vakjury anders. Zij vonden dat Hans Bout Haarmode de kunst van etaleren het meest machtig is. De vakjury bestond uit mensen van de (deel)gemeente, iemand van het Platform van Eigenaren, een bewoners en een etalagedeskundige. Beoordelingscriteria van de vakjury waren netheid, schoon, thema, informatie, stijl, opbouw, verlichting en doel.

Organisatie
De etalagewedstrijd werd georganiseerd door de laanmanagers van de Boulevard Zuid. Zij werken in opdracht van de deelgemeente Feijenoord aan de verbetering van de Boulevard Zuid.

Bij de foto Portefeuillehouder René Kronenberg van de deelgemeente Feijenoord (rechts) kwam persoonlijk de eerste prijs van 200 euro overhandigen. Ricardo de Valk van Rob Sport nam de symbolische cheque in ontvangst. (foto: Portefeuillehouder René Kronenberg van de deelgemeente Feijenoord (rechts) kwam persoonlijk de eerste prijs van 200 euro overhandigen. Ricardo de Valk van Rob Sport nam de symbolische cheque in ontvangst..)