Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Exclusieve herenmodezaak op Boulevard Zuid

De Boulevard Zuid heeft er sinds kort een winkel in exclusieve herenmode bij, namelijk de Dandy Store. Vrijdag 2 maart 2007 opende dagelijks bestuurder René Kronenberg de nieuwe winkel.

Werving door laanmanagers
René Kronenberg verwelkomde de ondernemer op de Boulevard Zuid en in de deelgemeente Feijenoord. Dandy Store is geworven door de laanmanagers van de Boulevard Zuid die in opdracht van de deelgemeente Feijenoord werken.

Winkel starten?
De laanmanagers van de Boulevard Zuid zijn voortdurend op zoek naar ondernemers en aspirant ondernemers met creatieve, vernieuwende en onderscheidende bedrijfsplannen. Zij denken hierbij bijvoorbeeld aan mensen die zich willen toeleggen op de verkoop van verlichtingsartikelen of ambachten zoals schoenenreparatie. Maar ook bijzondere speciaalzaken en winkels zoals een zaak in doe-het-zelf artikelen, een poffertjeskraam of een pannenkoekenhuis zijn van harte welkom. Ondernemers kunnen in de praktijk begeleiding krijgen van de laanmanagers.

Informatie
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de laanmanagers van de Boulevard Zuid. Ze zijn te bereiken via het secretariaat van Bureau Zaken Expert: (010) 413 65 26 of info@zakenexpert.nl. U kunt de laanmanagers ook via hun mobiele nummer bereiken: 06-24 55 41 43 (Farid Darkaoui) en 06-43 75 59 65 (Abdel Bouchibti).