Deelgemeente Charlois Rotterdam

Nieuw BRUGboekje

Het nieuwe BRUGboekje 2007 is uit. Het is onder meer af te halen bij de Publieksbalie van de deelgemeente, Boerhaavestraat 11.

De BRUG geeft een overzicht van producten en diensten die met bijzondere bijstand kunnen worden aangeschaft. Bijzondere bijstand geeft Rotterdammers met een inkomen op bijstandsniveau financiële steun bij bijzondere noodzakelijke kosten. Bijzondere bijstand is er alleen voor kosten die niet worden vergoed via een andere regeling of verzekering.

Het BRUGboekje is niet alleen aan de buitenkant vernieuwd. Ook binnenin is er veel veranderd. Ook de teksten zijn herschreven. De oude teksten in de gids waren namelijk vaak lastig te begrijpen. Door eenvoudiger taal te gebruiken, is dat veel beter geworden.

De gids wordt de komende maanden in fases verspreid onder Rotterdammers met een minimuminkomen. Bent u geen klant van SoZaWe, maar wilt u toch een BRUGboekje ontvangen? Dan kunt u het boekje krijgen bij alle districtkantoren van SoZaWe, CWI-kantoren, deelgemeenten en de centrale bibliotheek.

U kunt de inhoud van het boekje ook bekijken via www.sozawe.rotterdam.nl.