Deelgemeente Charlois Rotterdam

Charlois Magazine verspreid

Charlois Magazine De afgelopen weken is het februarinummer van het Charlois Magazine huis-aan-huis verspreid in de deelgemeente Charlois.

Het Magazine ziet er ook dit keer weer zeer gevarieerd uit. Zo laten de vier deelraadsfracties hun licht schijnen over de toekomst van Charlois; deelraadsleden vertellen hoe Charlois er in 2015 volgens hen uit moet zien. Verder komt het veiligheidsbeleid in Charlois aan de orde en start een serie over de vernieuwing van metro- en busstation Zuidplein. Ook kunt u lezen over het jeugdbeleid van de deelgemeente en de activiteiten die voor jongeren worden georganiseerd. Dit en (veel) meer leest u in het Charlois Magazine.

Magazine afhalen

Het magazine is huis-aan-huis verspreid, behalve bij woningen die zijn voorzien van een zogenoemde brievenbussticker (Ja/Nee en Nee/Nee).

Heeft u het Charlois Magazine niet ontvangen dan kunt u een exemplaar afhalen bij de bewonersorganisaties, wijkgebouwen en bibliotheken in Charlois en uiteraard op het deelgemeentekantoor (zolang de voorraad strekt).

Klachten over de verspreiding van het magazine kunt u doorgeven via telefoonnummer 010-410 7 411 of via e-mail:
info@charlois.rotterdam.nl.