Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Yacht 2402 de grote winnaar bij uitreiking Gouden Giraffe

Diemen, 6 maart 2007 - Yacht 2402, het personeeelsfeest dat detacheerder Yacht organiseerde om haar 6-jarig bestaan te vieren, is gisteravond uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Giraffe. Hiermee behaalde Yacht en haar evenementenbureau, EventDepartment, de titel in de categorie Vermakelijke Evenementen.

Op de dag dat Yacht 2402 dagen bestond werden alle medewerkers van Yacht vanuit alle regiokantoren per bus vervoerd naar een geheime locatie (Passenger Terminal Amsterdam). Hier werden zij gefêteerd op een kwalitatief hoogstaande avond met de kernwaarden van Yacht hoog in het vaandel: allure, inspirerend, professioneel en prikkelend.

'Het werd een avond om nooit te vergeten,' zegt Jules The, directeur Business Intelligence bij Yacht. 'Er waren 'Jouw Baan, Mijn Baan'-filmpjes, onze algemeen directeur in de rol van dj, een 'Yacht of the Proms' concert en last but not least, een spetterende finale van Hans en Candy Dulfer.' Om de gelijkwaardigheid en samenwerkingszin te ondersteunen waren er die avond geen VIP-gedeeltes en werden er geen speeches gehouden.

'Yacht 2402 was werkelijk tot in het kleinste detail perfect georganiseerd. Het succes van dit feest, nu bekroond met de Gouden Giraffe, weerspiegelt het succes van onze onderneming,' aldus Jan Hendrik Ockels, algemeen directeur van Yacht.

Over Yacht
In Nederland is Yacht marktleider op het gebied van detachering, werving en selectie en interim-management. Vanuit diverse kantoren in Nederland faciliteert Yacht een netwerk van ruim 3.500 hoogopgeleide en ervaren interim-professionals met ieder unieke kennis, ervaring en ambities. Yacht maakt onderdeel uit van Randstad Holding nv. Het aandeel Randstad Holding nv is genoteerd op de Euronext Amsterdam.



Ingezonden persbericht