Ricoh


Ricoh en EFI introduceren nieuwe controller voor productiemarkt

Amersfoort, 6 maart 2007 - Ricoh introduceert de Fiery® EB-135 Printer Controller voor de Ricoh Aficio(TM) MP 9000/MP 1100/ MP 1350. Ricoh en EFI hebben deze controller samen ontwikkeld voor in-plant en Print for Pay omgevingen. Zelfs complexe printbehoeften vormen geen probleem voor deze controller, die uitblinkt in prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid.

De EB-135 is gebaseerd op EFI's nieuwe System 8e architectuur en biedt een nieuwe gebruikersvriendelijke interface, verbeterde programmeerfuncties voor pagina's en vooraf ingestelde scaninstellingen. De EB-135 is speciaal ontworpen voor volledige integratie met de Ricoh Aficio(TM) MP 9000/MP 1100 en MP 1350 en de bijbehorende uitgebreide reeks finishing opties.

De huidige productieomgevingen vragen om technologie die eenvoudig kan omgaan met de ingewikkelde print jobs en finishing specificaties die aan de orde van de dag zijn. Door de introductie van de EB-135 biedt Ricoh nu de keuze uit drie verschillende controllers voor haar hoogvolume (multifunctional) systemen. Met de keuze uit de GW-controller, de EB-135 en Micropress biedt Ricoh een totaaloplossing voor vrijwel ieder type productieklant, van gecentraliseerde omgevingen tot afdelingsomgevingen en van eenvoudige tot zeer geavanceerde workflows.
Om te voorzien in de behoefte aan een veiligere workflow van uw documenten, ondersteunt de EB-135 verschillende nieuwe beveiligingsopties, inclusief uitgebreide LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) ondersteuning. Daarnaast wordt onbevoegd gebruik voorkomen door middel van volledige gebruikersverificatie. Bovendien is het mogelijk om gegevens die door het apparaat zijn verzonden te overschrijven met gebruik van de nieuwe Secure Erase functie.

De nieuwe Fiery® EB-135 wordt standaard geleverd met 512 MB RAM-geheugen, een harde schijf met een capaciteit van 80GB en een snelle 2.8GHz Intel Celeron processor om de productie te versnellen.

De Fiery® EB-135 is de laatste toevoeging aan Ricoh's uitgebreide reeks van digitale kantoorapparatuur. Ricoh produceert momenteel één van de meest uitgebreide portfolio's van printers, kopieerapparaten, scanners, faxen, multifunctionals en software solutions.