Ingezonden persbericht

Adstrat Consulting b.v.

Abcoude, 6 maart 2007

Nieuwe leiding van Adstrat Consulting lanceert nieuwe campagne

Sinds eind 2006 heeft Jurriaan Pröpper de leiding van Adstrat Consulting overgenomen. Jurriaan is sinds 2005 aan Adstrat verbonden. Daarvoor heeft hij o.a. bij Unilever, McKinsey en Magnus gewerkt aan commerciële strategieën en innovatie.

Onder het motto "Uw doelen bereiken" wordt vandaag een nieuwe campagne gestart. Hiermee wordt de onderscheidende aanpak van Adstrat uitgedragen: als 'architect' van begin tot einde verbeteringen ontwikkelen en volgens plan laten realiseren door de klant. Op deze wijze worden de doelen bereikt met een maximaal rendement op de organisatie en op de (externe) inspanningen.

Adstrat ontwikkelt en realiseert al sinds de oprichting in 1978 strategieën om de ondernemingsdoelen te bereiken. Eén ervaren 'architect' ontwikkelt met een team van mensen uit de organisatie een oplossing om de positie en kracht in de waardeketen te benutten en te versterken. En houdt hen tijdens de implementatie op koers naar het gestelde doel. Voor meer informatie over Adstrat zie www.adstrat.com.

Adstrat Consulting B.V.
Hoogstraat 13
Postbus 55
1390AB Abcoude
Tel +31(0)294 287 145
Fax +31(0)294 287 130
www.adstrat.com