Politie Noord-Holland-Noord

Overval Bovenkarspel in Opsporing Verzocht

Bovenkarspel, 05-03-2007 o Op dinsdagavond 6 maart besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht van de AVRO aandacht aan de overval op het BP tankstation aan de Florasingel te Bovenkarspel.

Op vrijdagavond 9 februari, omstreeks 21.00 uur was een medewerkerster juist bezig voorbereidingen te treffen om de zaak te sluiten toen er vier gemaskerde en gewapende mannen de shop binnen kwamen lopen. De vrouw moest op de grond gaan liggen. Ook haar echtgenoot, die naar de winkel was gekomen om zijn vrouw op te halen, werd naar de grond gewerkt. De overvallers gingen er vandoor met geld uit de kassa, een doos sloffen Marlboro-sigaretten en de handtas van het slachtoffer. Zij verdwenen lopend in de richting van het achter het tankstation gelegen park.

In de uitzending wordt een reconstructie getoond van de overval. Ook zijn er beelden van de bewakingscamera te zien waarop met name de kleding van de verdachten goed te zien is. Opsporing Verzocht is te zien op dinsdag 6 maart om 21.50 uur op Nederland 1. Een herhaling wordt uitgezonden op woensdag 7 maart om 13.20 uur op Nederland 2.

Laatst gewijzigd 05-03-2007 14:21 | © Politie Noord-Holland Noord |