Stichting Bouw Research

Bijeenkomst Mobiele ICT in de bouw in Utrecht

dinsdag 6 maart 2007

Altijd en waar dan ook de meest actuele informatie voorhanden. Op de bouwlocatie digitaal bestellen, projectvoorgang bewaken op basis van online gegevens. Via draadloos internet wordt dit allemaal mogelijk. En er is meer mogelijk dan veel ondernemers denken.

BIJEENKOMST

Dinsdag 6 maart 2007, Media Plaza, Utrecht

Onderzoek wijst uit dat juist de bouw sterk kan profiteren van draadloze communicatie. Daarom organiseert SBR het seminar 'Mobiele ICT in de bouw'. Aanleiding voor het seminar is het verschijnen van de gelijknamige publicatie. Voor bouwbedrijven, toeleveranciers en onderaannemers is het dé mogelijkheid om zicht te krijgen op de voordelen van mobiel ICT.

De voordelen zijn groot
Zeker in een sector als de bouw, waarin communicatie cruciaal is, kan mobiel internet een belangrijke rol spelen. Medewerkers kunnen altijd en overal over relevante informatie beschikken. Dat komt de efficiency van de bedrijfsvoering ten goede. En wat zou u denken van het verminderen van de faalkosten? Aansprekende praktijkvoorbeelden laten u tijdens het seminar zien hoe collega-bedrijven ­ van groot tot klein ­ al hun positie versterken door de nieuwste technologie op de bouwplaats toe te passen. U ontdekt welke technologieën direct inzetbaar zijn voor uw bedrijf. En, kortom, hoe u rendement haalt uit de nieuwste applicaties. Sluit u ook aan in de rij van mobiele ICT-gebruikers? Schrijf dan nú in!

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via de aanmeldmogelijkheid onderaan deze pagina. U kunt zich aanmelden tot 5 maart 2007.

Kosten:
De kosten van deelname aan de bijeenkomst bedragen ¤ 150,- (ex. BTW) per persoon. In het geval u onverhoopt verhinderd bent, is kosteloze annulering mogelijk tot twee weken voor aanvang van de studiemiddag. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met een factuur. Annuleren kan alleen schriftelijk aan SBR geschieden. SBR behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname de studiemiddag te annuleren. In dat geval worden, indien reeds betaald, de volledige deelnamekosten geretourneerd. Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Marieke Olsthoorn, (m.olsthoorn@sbr.nl) 010-206 59 59

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Opening en Introductie
ir. K. Smallenburg (SBR)
13.45 uur De toekomst van mobiel en draadloos werken in productieketens Prof dr. C.A.N. Molenaar (EUR, RFID Platform Nederland) 14.15 uur Mobiele internettechnologie in de bouw; huidige stand van zaken ir. M. Braks (Ministerie van Economische Zaken)
14.45 uur Pauze
15.30 uur Mobiele Ondersteuning bouwtechnische keuring en inspecties ir. H. Faust (Keurhuis Nederland BV)
16.00 uur Case
16.30 uur Rendement halen uit mobiele applicaties
J. van Veen (Noventum Management Consultants)
17.00 uur Discussie & vragen
17.30 uur Afsluiting & Borrel