GTI NV

Dé ingrediënten voor succes op VMT Food Event

Bunnik, 16 februari 2007

VMT Food Event is dé ontmoetingsplek voor de
voedingsmiddelenindustrie. Met een congres rondom innovatie en een inspirerende vakbeurs, is dit een event dat u niet wilt missen. Op 6 en 7 maart treffen naar verwachting ruim 1000 mensen uit de voedingsmiddelenindustrie elkaar in NBC Nieuwegein.

Ook GTI Food & Pharma is vertegenwoordigd op het VMT Food Event. U treft ons op stand 16. Daar vertellen we u graag meer over ingrediënten voor succes. Van verwarmen, koelen, mengen, kneden en andere bewerkingen tot automatisering en onderhoud... GTI Food & Pharma ondersteunt haar opdrachtgevers in de totale life cycle van de productieprocessen: R&D, design, construct, maintenance én operation support.

Gratis toegangskaart t.w.v. EUR25,-
Graag bieden wij u een gratis toegangskaart aan. Klik op www.ikbezoekvmtfoodevent.nl/ticket, klik bovenaan GTI Food & Pharma en vul uw gegevens in. Uw ticket ligt dan klaar bij de balie van het congrescentrum. En op onze stand ontvangt u bovendien een aardigheidje, waarmee u ieder proces voor het bereiden van voedingsmiddelen vlekkeloos doorstaat.

Via GTI kunt u ook 10% korting krijgen op het Food Event congres. Neem dan vóór 1 maart contact op met Teun Termeer via teun.termeer@gti-group.com.

Meer informatie over onze dienstverlening? www.gti-group.com/voeding Meer informatie over het VMT Food Event? www.vmtfoodevent.nl