Gemeente Nuth


Informatieavond over verkeersveiligheid en opknapbeurt markt Wijnandsrade

Op dinsdag 6 maart 2007 vindt er in het gemeenschapshuis van Wijnandsrade een informatieavond plaats. Tijdens deze avond informeert de gemeente Nuth de inwoners van Wijnandsrade over twee onderwerpen. De verkeersveiligheid rond basisschool St. Stephanus Wijnandsrade komt aan de orde en de plannen over de opknapbeurt van de markt in Wijnandsrade zal de gemeente toelichten. De informatie-avond begint om 19.00 uur.

Voortvarend college

Wethouder Math Suppers heeft aan de raad toegezegd tijdens de Ronde Tafel Gesprekken van 13 maart een plan te overleggen waarin de verkeersveiligheid rond de school in Wijnandsrade aangepakt wordt. De wethouder zegde tevens toe om voor de zomer van 2008 een plan te presenteren omtrent de upgrading van de markt in Wijnandsrade. Door een voortvarende aanpak is dit plan nu reeds klaar en kan dit samen met de verkeersveiligheid worden uitgevoerd.

Ontwikkelingsplan Wijnandsrade

Na het plan om de verkeersveiligheid rond de school te verbeteren en de upgrading van het gebied rond de vijvers in Wijnandsrade zal het gemeentebestuur van Nuth voor eind 2008 een ontwikkelingsplan Wijnandsrade presenteren. Dan betreft het een totaal integraal plan.

Tijdens de bijeenkomst van 6 maart gaat het dus niet over dit complete plan.

De gemeente Nuth nodigt alle inwoners van Wijnandsrade uit voor deze informatiebijeenkomst op dinsdag 6 maart in het gemeenschapshuis van Wijnandsrade.