Gemeente Den Haag

Tijdens een bijeenkomst in het Paard van Troje lanceert wethouder Jetta Klijnsma dinsdag 6 maart het cultuurportaal van Den Haag.

Het portaal, www.cultuurindenhaag.nl, is een verzamelpunt van informatie over cultuur in Den Haag. Het geeft informatie over culturele instellingen: een korte omschrijving, adresgegevens en link naar de website van de instelling. Er is een uitgaansagenda waarin zowel het professionele als amateur cultuuraanbod te vinden is. En er zijn nieuwsberichten over culturele activiteiten te vinden.

beeldmerk cultuurportaal op residentie.net Onderdeel Het cultuurportaal is een onderdeel van een groep portalen op residentie.net. In het collegeakkoord 2006 - 2010 heeft het college aangegeven in deze collegeperiode op Residentie.net een portaal voor alle belangrijke gemeentelijke beleidsterreinen te willen realiseren. Inmiddels is een aantal portalen al actief: sport, politiek, onderwijs, huwelijk, ondernemers en omroep.

Het cultuurportaal 'blijft in beweging'. Dat betekent dat meer onderwerpen aan het portaal worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld over cultuureducatie en de Creatieve Stad.

Via het emailadres van het portaal kan men informatie, toevoegingen, wijzigingen en persberichten doorgeven: info@cultuurindenhaag.nl.