Ingezonden persbericht




Quote

----------
Hoofddorp, 6 maart 2007

NOC*NSF gaat ambities op het gebied van relatiebeheer met SCOPE waarmaken

Eind vorig jaar heeft NOC*NSF gekozen voor SCOPE om hun complexe relatienetwerk (van minister tot topsporter) centraal en inzichtelijk vast te leggen. SCOPE is onder andere gekozen vanwege de ruim 20 jaar ervaring met dergelijke complexe projecten.

Marcel Sturkenboom , Directeur Sport licht de keuze voor SCOPE toe:"Met het professionele pakket SCOPE kan NOC*NSF zijn ambities op het gebied van relatiebeheer waarmaken. Wij hebben hoge verwachtingen van SCOPE en zijn zeer positief met de implementatie gestart."

Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF) is de bundeling van de georganiseerde sport in Nederland. De 90 aangesloten landelijke sportorganisaties vertegenwoordigen samen ongeveer 30.000 verenigingen met in totaal ruim 4,7 miljoen georganiseerde sporters.

NOC*NSF verwacht haar relaties nog beter te bedienen met de totaaloplossing van SCOPE. Daarnaast zorgen de verbeterde inzichten in de relatie voor een grote efficiëntieslag in de interne organisatie. De implementatie is in volle gang en is het de bedoeling dat het pakket in het 2e kwartaal van 2007 volledig geïntegreerd is binnen de organisatie.

NOC*NSF gaat als de koepelorganisatie van de sport in Nederland naast de KNVB en vele Betaald Voetbal Organisaties gebruik maken van SCOPE CRM Sports Edition.

Van links naar rechts: Henk Vrieling (projectleider CRM Selectie NOC*NSF), Marcel Sturkenboom (Directeur Sport NOC*NSF), Laurens Blommestein (Account Manager SCOPE) en Nicolette van Veldhoven (Hoofd Kennismanagement NOC*NSF)

>> Download hoge resolutie foto

----------
Unquote

Over SCOPE marketing technology:
SCOPE marketing technology is leverancier van CRM- en relatiebeheer software. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en bedient met 50 medewerkers de Nederlandse markt. SCOPE marketing technology richt zich met branchespecifieke oplossingen op de top van de Nederlandse bedrijven en instellingen in een aantal kennisgebieden: Verzekeringen Zakelijke Markt, Assurantie-intermediair, Zorginkoop, Overheid, Onderwijs, Handel, Sport en Recreatie. De SCOPE software is in gebruik bij meer dan 100 grote en middelgrote organisaties.